V začetku tega meseca sta 39-letna vojvodinja Meghan Markle in njen tri leta mlajši mož princ Harry dobila punčko Lilibet Diano. Par že ima dveletnega sina Archieja, v preteklosti pa sta že rekla, da si želita imeti le dva otroka. Čeprav je od poroda precej molčala, je javnost v nizkem štartu čakala, da se Meghan odzove. Prispel je njen prvi nagovor javnosti, a žal ne ob rojstvu hčerke. Nastopila je namreč v radijski oddaji NPR Morning Edition Sunday na ameriški očetovski dan.

Tema intervjuja je bila njena slikanica, ki je pred kratkim prišla v prodajo. Meghan je nagovorila novinarko Samantho s svojim ilustratorjem Christianom Robinsonom: “Archie ima rad knjigo, Christian, nisem ti povedala … rad ima knjigo, kar je super, ker je pri knjigah zahteven.” Kot je dodala, vsakič, ko jo preberejo, Archie zahteva vse od začetka. “Neverjetno se mi zdi, da mu lahko rečem, da je to napisala njegova mama,” je dejala Meghan, ki jo je navdihnila sinova zveza s Harryjem.

Mati dveh otrok je dejala: “To je ljubezenska zgodba. V resnici gre zgolj za to, da z nekom rasteš in imaš tako globoko povezavo in to zaupanje. Torej, ne glede na to, ali ste v dobrih ali slabih časih, veste, da ste imeli to osebo. Resnično upam, da lahko ljudje na to gledajo kot na ljubezensko zgodbo, ki presega zgodbo moje družine,” je pojasnila.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVau! Tako lepa nevesta je bila Saša Lendero
Naslednji članekIris Mulej je svoj rojstni dan “prestavila” za en teden