Deli

Igralko, ki se je zadnje mesece spretno izmikala očem javnosti, so pred kratkim videli, kako se je sprehajala s svojim fantom, Jamiejem Lindenom, ki je imel novorojenčka v naročju. Praktično do konca nosečnosti ji je uspelo skrivati, da pričakuje, saj so prvič poročali, da je noseča, šele februarja letos.

Skrbno skrivano razmerje

Igralka in pisec scenarija ‘Dear John’, 37-letni Linden, sta menda par od aprila 2016, in sta tudi svojo zvezo skrbno skrivala. Le redko so ju videli skupaj v javnosti, na kakšni prireditvi pa se doslej še nista pojavila skupaj.

Linden je svojo kariero v Hollywoodu začel leta 2006 s scenarijem ‘We Are Marshall’, ki se je spremenil v film z glavnim igralcem Matthewom McConaugheyem. Leta 2011 je debitiral s filmom ’10 Years’, v katerem je zaigral Channing Tatum.

PREBERITE TUDI: Rachel McAdams in Michael Sheen sta se razšla

Od takrat dalje redno dela z največjimi hollywoodskimi zvezdniki kot so George Clooney in Julia Roberts, Tom Holland in Daisy Ridley in drugi.

Mama? Da, a le s pravim

McAdams je v preteklosti že razkrila, da je že veliko razmišljala o tem, da bi imela otroke, a je to hotela narediti s pravim partnerjem. “Del mene je zelo naklonjen ideji, da bi imela otroke,” je leta 2010 povedala v intervjuju in dodala “vse je odvisno od tega, če bom našla pravo osebo, s katero bom to pripravljena narediti.”

In vse kaže, da je to osebo našla. Čestitke!

PREBERITE TUDI: Film Beležnica: Ryan Gosling in Rachel McAdams sta se sovražila!

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.