Poleg ustaljenih rubrik, kot je na primer obisk dr. Zinreicha, ki se ukvarja z žgečkljivimi temami, vam bodo ustvarjalci (predvsem bo za to skrbel voditelj oddaje Krištof) enkrat mesečno s povsem druge strani predstavili znanega slovenskega didžeja (prvi bo, kot se spodobi, DJ UMEK), mesečno pa se bodo po preprogi slavnih sprehajali tudi znani Slovenci. Septembra se bo po rdeči preprogi kot prvi sprehodil Klemen Bučan, stand up-er, vsem pa je prav gotovo poznan iz filma Tu Pa Tam.

Dancefloorovci (vsaj kar se glasbe tiče) tudi letos ostajajo pri house zvrsteh. Seveda pa je v poletnem času nastalo tudi ogromno novih hitov, ki jih v oddaji Dancefloor (kot obljublja Male Dee Jay) tudi v tej sezoni ne bo manjkalo. Seveda pa bodo gostujoči znani slovenski DJ-i za vse poslušalce zmiksali ekskluzivni set, ki bo v radijski eter zagotovo prinesel veliko dobre elektronske glasbe vseh zvrsti.

Poleg vsega vam Dancefloorovci obljubljajo tudi proste vstope na partyje, kinovstopnice ter ogromno zanimivih in uporabnih nagrad.

Njihov slogan: DJ, LET IT PLAY bo ponovno zaživel 31.8. ob 20h na radiu DeeJay. Urednik oddaje Matej Svoljšak pa še dodaja, da bo prva oddaja prav gotovo nekaj posebnega, zato stopite na plesišče tudi vi!

Več o ekipi in oddaji sami si lahko preberete na www.oddajadancefloor.com


Zadnje novičke

Prejšnji članekTOčnoTO slovenska glasbena lestvica (28.08.-04.09.)
Naslednji članekRihanna za italijanski Vogue