Dobili so oba viktorja popularnosti, prvega v kategoriji radijskih postaj, viktorja za najboljšo radijsko osebnost pa je kot prva ženska v zgodovini viktorjev dobila njihova simpatična in včasih tudi zelo jezična jutranja Budilkarica Špela Močnik.

In tokrat očitno spet orjejo ledino in zapisujejo zgodovino viktorjev, radijska postaja Hit je namreč za nagrado viktor letos nominirana kar trikrat!

Za najboljšo radijsko postajo je med drugim nominiran tudi radio Hit, Špela Močnik je že drugo leto zapored nominirana za najboljšo radijsko osebnost, nominiran pa je tudi njihov bivši sodelavec in sovoditelj Hitove Budilke, Matej Špehar Racman. Glede na to da se nagrada podeljuje za uspehe v preteklem letu, ko je bil Racman še član Hitove Budilke, mu seveda iz srca čestitajo!

Na radiu Hit pa ne počivajo, na sam »dan norcev«, 1. aprila, praznujejo že 15. rojstni dan (radio Hit je namreč najstarejša slovenska komercialna radijska postaja) in spet pripravljajo posebno presenečenje za njihove poslušalce.

O vsem vas bomo sproti obveščali!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Mary in Vivica
Naslednji članekEurosong bo vodil Željko Joksimović