Ranko Babić, idejni oče, režiser in protagonist komedije Moška copata, se po petih letih poslavlja.

Komik je v 379 ponovitvah celotni Sloveniji brez izjem in olepševanj odstiral resnico o izgubi nedolžnosti, prvem skupnem dopustu s punco, rojstvu prvega otroka in krutem spoznanju, da niso vsi dojenčki ljubi. Prvo predstavo je odigral februarja 2014.

“Glede zadnje ponovitve imam mešane občutke. En del mene je vesel, da se bo ta zgodba končala in začela nova, v obliki nove predstave, ki prihaja jeseni na oder. Spet drugi del mene je žalosten, da je Slovenija tako majhna država, ker če bi s tako uspešnostjo igral predstavo v državi, kot sta na primer Italija ali Nemčija, bi jo lahko igral še nadaljnjih 5 let (smeh). Ampak vsega je enkrat konec. Ponosen sem, da je predstava Moška copata, ki sem jo sam napisal in zrežiral, po številu ponovitev in gledalcih, najbolj obiskana avtobiografska predstava v zgodovini Slovenije,” pravi Ranko, ki je v tem času tudi drugič postal očka.

PREBERITE TUDI: Ranko Babić je lahko prepričan, da sta obe hčerki njegovi!

“Enga otroka met ali dva je res razlika, vsaj v mojmu primeru. Doma je ludnica…dojenček se zvečer zbuja na dve uri, čez dan teži ker bi se punca nosila, ji je bolj zanimivo kot ležat na tleh…ta velika zahteva svojo pozornost, če jo ne dobi reče lahko v minuti tud 50 krat “ati, ati, ati”….žena nenaspana kot zombi hodi po stanovanju in mrmra “jaz bom sam znorela, ne morem več”…jaz se pa skrivam po stanovanju,” je izdal o radostih očetovstva, ki jih sedaj izkuša že drugič.

Ranko bo tako 9. marca v mengeškem Špas teatru s 380. predstavo po vrsti, Moški copati pomahal v slovo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZdravko Čolić: Takšno pojedino je imel pred koncertom!
Naslednji članekRomantično: Zvezdnik se je po letu dni zaroke poročil ravno na valentinovo