Lepotička bo svoje seksi telo razgalila v avgustovski številki, za sabo pa že ima snemanje. Iris je priznala, da je bila ob fotografiranju izzivalnih prizorov precej sramežljiva, saj je bila to zanjo povsem nova izkušnja. “Samo zato, ker sem nosila povsem prozoren črn bodi, kjer se je videlo vse skozi. Ni pa mi bilo nerodno toliko, da bi to oviralo moje delo oz. poziranje.”

Sramežljiva Iris pa pravi, da je na modnem snemanju vseeno perilo tisto, ki je v ospredju, tokrat pa je bila zvezda ona sama.
“V večini si na snemanju za perilo stalno v modrčkih in hlačkah, ki večinoma vse zakrivajo, na revijah pa nosiš še dodatne zaščitne tangice. Čeprav je tu ena podobnost. Lisca ima v svoji najboljši in najbolj seksi liniji, Selection, za katero sem bila njihov glavni obraz, tudi zelo lepo erotično perilo… Na primer prozorne hlačke in modrčke, pa tudi take, ki samo podpirajo prsa in so brez košaric, se pravi imaš gole prsi. Imajo pa tudi tangice, ki imajo razporek med korakom… Tako da mi je bilo na tem snemanju v erotičnih Liscinih seksi krpicah približno enako nerodno,” se pošali.

Playboy je lepotičko že večkrat snubil za povsem golo fotografiranje, vendar se Iris za ta korak zaenkrat še ni odločila. “Zadržkov pred goloto nimam, še posebej, ker so mi fotografije v Playboyju velikokrat zelo všeč. Imam pa pomisleke zaradi drugih stvari… Nekako tega ne rabim. Zgodilo se mi je že, da so nekatera podjetja, s katerimi sodelujem ali sem sodelovala, poudarila, da jim je ljubše, ker se nikoli nisem slikala gola. Torej to očitno včasih vpliva tudi na kariero…” nam je zaupala in dodala, da so jo za glavno golo Playboy slikanje snubili že nekajkrat leta nazaj, še preden je tekmovala za Miss Universe. “Se pravi, če bi takrat sprejela izziv, ne bi nikoli mogla postati Miss Universe Slovenije 2002 in Miss Slovenije 2006 in moja kariera bi šla verjetno drugačno pot.”

Kakšno vlogo pa igra sam honorar pri tem, da se sleče? “Pomembno. Ko sem slišala nekaj primerov honorarja za playmatice, sem rekla: ‘Zakaj bi se slikala gola, če pa zaslužim več oblečena?’,” nam je za konec v smehu priznala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBeyonce pomaga odpravljati lakoto
Naslednji članekSladkanje v družbi super babice