Med drugim je Ashley spregovorila o svoji ljubezni do mode ter pritisku slave, ki ga je skupaj s sestro Mary- Kate doživljala v svojem otroštvu.

O slednjem je zaupala: » Ko se ozrem v preteklost, razmišljam, kaj vse sva s sestro takrat počeli in kakšna oblačila sva nosili. In mislim si, da je izgledalo, kot da sva bili v vojski. Šola, delo, domače naloge, polet v New York, vstajanje ob 2h zjutraj, snemanje jutranjega programa ob 5h in še enega ob 7h. Ob 10h sva nato imeli intervju na radiu in še kakšno obveznost. Zato se ob pogledu na Britney čudim, da nisem končala tako, kot ona.«

O modi pa je dejala: »Menim da se z občutkom za stil rodiš ali pa ne. Zanj ti je mar ali pa ne. S sestro obožujeva modo. Ko sva odšli v New York, sva se prvič zavedali moči vpliva najinega stila. Sredi ogromnih sončnih očal, skodelic Starbucka in razvlečenih puloverjev sva bili šokirani. Zavedla sem se, da sva srečni, ker imava lepa oblačila, ki jih znava kombinirati. Najina mama nosi ogromna očala iz 70-ih, tako da se ne čudite, zakaj jih nosiva tudi midve.« O svojem sodelovanju z Rock Band je zaupala, da je v njej vzbudilo nova zanimanja, vseeno pa ob koncu delavnega dne potrebuje počitek in podporo svojega fanta Justina Barthe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDaniel proti samomorom homoseksualcev
Naslednji članekMiranda, Abigail in Hayden na ‘TCA’