Deli
Catherine Zeta-Jones je pred kratkim ujel paparac v bikiniju in brez njenega dovoljenja posnel in objavil fotografije. To jo je zelo razjezilo, saj ji posnetki niso bili povšeči, zato se je maščevala čisto na svoj način. Skupaj s svojim možem Michaelom Douglasom sta še sama posnela fotografije v bikiniju in jih tudi sama kar objavila! Očitno so ji lastne fotografije precej bolj všeč.

Sicer pa par te dni uživa na počitnicah v Mehiki, kjer pa nima miru pred nadležnimi paparaci. “Raz****dena sem, ker je paparac fotografiral mojo zadnjico, zato delim fotografije svoje zadnjice, ki jih je posnel moj mož,” je komentirala besna Catherine, 47, ter dodala, da “vedno obstaja boljša opcija za razkazovanje.”

Sicer pa sta Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas zahvalni dan praznovala z njegovim očetom, 99-letnim Kirkom, ter otrokoma Carys in Dylanom. Praznovanje je Catherine ovekovečila na Instagramu, kjer je objavila sliko srečne družine.

Michael pa je napisal na Facebook: “Dan puranov preživljam in se zahvaljujem z družino v prelepi Mehiki. Vesel zahvalni dan!!!”

 

 

Thankful for so much today! Happy Thanksgiving to one and all.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.