Deli
Jeseni na POP TV prihaja največja televizijska avantura vseh časov, resničnostni šov Survivor. Ustvarjalci so razkrili, da ga bo vodil Miran Stanovnik, ki se ga je zaradi puščavskih motorističnih podvigov prijel nadimek Puščavski lisjak in je znan obraz v svetu ekstremnega športa, med njegovimi nazivi pa je tudi veteran za Slovenijo.

"V čast mi je, da bom voditelj prvega slovenskega Survivorja. Gre za največji preživetveni boj na televiziji in takšne razmere mi niso tuje. Komaj čakam, da filipinska zgodba pride na televizijske ekrane, saj je bila lokacija sanjska, a vseeno neusmiljena. Mislim, da bo oddaja motivirala tudi včasih malo brezciljno slovensko mladino," je povedal voditelj Miran in dodal, da ima pred kamero pozitivno tremo, a da je že pridobil dragocene medijske izkušnje, ko je gostoval v mnogih televizijskih in radijskih oddajah.

Svojo športno kariero je začel v atletiki, nato pa nadaljeval kot kolesar. Prvič se je na avanturistično izkušnjo podal leta 1990 na dirko Camel trophy, s slovitim Dakarjem pa se je srečal leta 1996, ko ga je puščava zasvojila in na dirko se je vrnil še enajstkrat. Šport mu je prinesel tudi medijsko prepoznavnost in gledalci so ga vedno znova lepo sprejeli, saj je komunikativen, iskren in vedno zabaven. 

"Iskali smo voditelja s pozitivnim pogledom na ekstremne podvige in človeka, ki lahko motivacijsko vpliva na tekmovalce. Miran te lastnosti ima, hkrati pa njegovi uspehi na Dakarju govorijo o tem, da se zlepa ne preda, kar je pri igri Survivor zelo pomembno," je o izbiri Mirana Stanovnika povedal programski direktor Branko Čakarmiš.

Samo eden bo prejel 50.000 €, resničnostni šov pa na zaslone prihaja jeseni. 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.