Ni skrivnost, da je Serena Williams dobra prijateljica kraljevega para Meghan Markle in Harry-a, ki pričakujeta otroka, ki bo vsak čas pokukal na svet.

PREBERITE TUDI: Pretep na kraljevem dvoru: Kate in Meghan prekipelo

Serena izdala spol!

Po kraljevski tradiciji Meghan in Harry svetu nista izdala spola otroka, naj bi pa se namigovalo, da bo prihajajoči otrok deklica. To naj bi izdali roza baloni na ‘baby shower-ju’, sedaj pa se je zagovorila še Serena.

Serena je nedavno namreč imela intervju, v katerem je razlagala, kako je Meghan svetovala glede vzgoje in otroka naslovila s ‘she‘, kar pomeni ona, kar bi lahko bil znak, da bo otrok ženskega spola. Na pravi odgovor bomo morali še malo počakati, Meghan naj bi rodila konec meseca aprila.

 

View this post on Instagram

 

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsussexbabyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sussex are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love ❤️

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

PREBERITE TUDI: Vau! Princ Harry in Meghan Markle sta po novem na Instagramu