Da se nekdanji igralski par, 42-letna Katie Holmes in 58-letni Tom Cruise nista razšla v najboljših odnosih, se piše že skoraj polnih deset let, odkar sta leta 2012 potrdila, da je njunega zakona konec. In čeprav je znano, da odnos med njima ne obstaja, so zdaj v javnost prišle informacije o tem, kako je Katie Toma skoraj popolnoma uničila.

Kot piše Us Weekly, naj bi se Tom dolgo spopadal s posledicami ločitve, zaradi česar je bila njegova dolga igralska kariera takrat postavljena pod vprašaj. “Tom je bil popolnoma zlomljen, potem ko ga je Katie zapustila. Menil je, da sta si ustvarila čudovito življenje in ko se je odločila oditi, je Tom obupno potreboval počitek od vsega. Proces obžalovanja in iskanja samega sebe sploh ni bil enostaven, razmišljal je o tem, da bi se upokojil, a mu je na koncu vseeno uspelo znova zgraditi svoje življenje, ne da bi v njem bila ona,” je medijem povedal vir blizu hollywoodskega zvezdnika.

Isti vir je dejal, da je Tom po ločitvi od Katie vso svojo energijo usmeril v svojo kariero, zato je postal velik deloholik. “Njegova prioriteta je igra in ves čas vlaga v snemanje filmov. Vsi, ki ga poznajo, se zavedajo, da včasih pretirava s svojim delom in da mora pritisniti zavore, vendar je popolnoma osredotočen na svojo kariero,” je še pojasnil in dodal, da igralec rad preživlja prosti čas s sestro ali otroki, ki jih ima iz prvega zakona z Nicole Kidman.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHajdi Korošec Jazbinšek pokazala svoje razkošno stanovanje na Korčuli
Naslednji članekBorut Pahor je počaščen, da je lahko storil to