V sredo se je v Domžalah odvil dobrodelni koncert. Nastopile so Bepop in Rebeka Dremelj. Napovedovali so veliko presenečenje, a česa takega ni nihče pričakoval.

Dekleta so stopila skupaj in naredila dobrodelni koncert za prizadete v poplavah. Napovedale so tudi presenečenje, a nihče ni vedel točno, kakšno to presenečenje sploh je.

Takole je zapisala Rebeka:

“Presenečenje je razkrito. Včerjašnji koncert je bil res lep, čustven, po mojih merilih, eden naših z @bepop_ladies najlepših.

Najlepši del večera, pa je bilo zagotovo presenečenje, ki je doletelo družino Špele Krumpačnik in Dominika Germelj. Gremo lepo od začetka.

Gradila sta z lastnimi rokami hišo, s pomočjo staršev, prijateljev delala celo sama zidake za hišo. Hišo dokončala s kreditom. V njej sta uživala celih 8 mesecev, imela eno žurko in potem je prišla ujma, ki jima je vzela vse. V trenutku. Z dvema malima otrokoma, je Špela, kot mama medvedka reševala tako svoje, kot otroško življenje, to so bili prizori, ki jih drugače gledamo le v kakšnih ameriških filmih. Kaj je takrat doživljala, si ne znamo predstavljati, mnogi, pa si hvala Bogu tudi ne znamo predstavljati, kaj je družina doživela, ko so ugotovili, da se je njihova hiša nagnila za več kot 15 stopinj in da se v njej ne da več bivati. Dobili so nalog za rušenje. Rušenje trdega dela, svojih sanj in svoje sreče. Niso jo še porušili, ker upanje umre zadnje….

Družina je dobila novo hiško. Vir: Instagram
Družina je dobila novo hiško. Vir: Instagram

Zdaj živijo v Špelini otroški sobici, spijo na jogijih na tleh. NIČ VEČ! Ker smo jim včeraj predali HIŠKO! Polno opremljeno hiško. Ja, prav ste slišali. Nista vedela, ko sta prišla na koncert, kaj ju čaka, no, doletelo ju je tole. Podjetje Naravni pretok d.o.o., ki se ukvarja s skeletnimi gradnjami, so skupaj z nami ustvarili to prelepo gesto. Hiška NNIKAS je polno opremljena in za to gre zahvala še enemu podjetju Hren inženiring d.o.o. Končno bodo lahko dostojno preživljali svoje dni in imeli neko intimo.

Hiška je premična, kar pomeni, da se lahko seli iz enega konca na drugega in dogovorili smo se, da v kolikor slučajno, po kakšni hudi sreči svojo hišo vendarle uspejo urediti in se v njo nazaj vseliti, bosta to hišo predala naprej nekomu, ki je v isti situaciji kot oni. Drugače pa je ta hiša njuna in v njej si lahko ustvarita nove sanje in nove želje za prihodnost.

Moj večer je bil popoln. Vse tisto, kar se mi velikokrat kot medijski osebi dogaja (da so ljudje prepametni, prežleht in še marsikaj pre..) je včeraj v trenutku postalo nepomembno. Srečna sem in izpopolnjena, da lahko delam to, kar me res veseli in poleg tega še velikokrat kaj zares dobrega. Včeraj nismo spremenili samo dan nekomu, ampak morda celo življenje. Hvala še enkrat Naravni pretok d.o.o., ker ste ravno prav “nori” kot jaz, da ste rekli -PA DAJMO!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekIndira Ekić je res lahko srečna, da ga ima. Poglejte, kaj ji je naredil
Naslednji članekRobert Roškar je prvič počel to in še izgubil