Na Planet TV prihaja druga sezona prav posebne kuharske oddaje Glej, kdo kuha, v kateri kuhajo otroci, pri tem pa jim pomagajo slovenski zvezdniki.

V drugi sezoni si bodo tako predpasnik kuharskega pomočnika nadeli: Jernej Tozon, Anika Horvat, Dare Kaurič, Vili Resnik, Špela Grošelj, Jana Koteska, Ula Furlan, Ranko Babič, Nejc Simšič in številni drugi.

V vsaki oddaji Glej, kdo kuha se spopadeta dva kuharska para – mali šef, ki vodi pripravo jedi, in njegov bolj ali manj spreten in izkušen zvezdniški pomočnik. V določenem času morata pripraviti jed iz izbranih sestavin, zmagovalca dvoboja pa določi izkušeni šef Branko Podmenik. Zmagovalni par napreduje v naslednjo oddajo, kjer se sooči z novim kuharskim izzivom in novim parom.

Oddajo vodi Katarina Mala, radovedno kuka v lonce in usmerja male šefe, ki se sicer ne ustrašijo niti najzahtevnejših kuharskih izzivov.

V prvem dvoboju, ki bo na sporedu v ponedeljek, 16. 5. 2016, ob 17.50, se bosta spopadla Val Njegovan s pomočnico Aniko Horvat ter Vita Škerjanc, ki ji bo pri pripravi pomagal Dare Kaurič (Kingston). Pripravili bodo nekaj, kar bo še posebej navdušilo sladkosnede: pici podobno sladico z bananino zmrzlino in čokoladno-kokosove whoopije z bananino-čokoladnim sladoledom.

loading ...