Rebeka Dremelj je svojemu Sandiju na Instagramu namenila ganljivo ljubezensko sporočilo, saj ravno danes mineva 20. let odkar sta prvič skupaj odšla na zmenek, razkrila pa je tudi nekaj drugih podrobnosti iz njune dolgoletne zveze.

PREBERITE TUDI: Zapustil jo je in ji napisal pesem

Že prvi zmenek v tujini

Njun prvi zmenek je bil na današanji dan pred 20. leti. Hitro čas beži, res. Tudi Rebeka to komaj dojema, saj se ji zdi, kot da sta lani s Sandijem na prvi zmenek odhitela v Zagreb. Ja prav ste prebrali, že na prvi zmenek jo je peljal v tujino.

“14.februarja, leta 1999 me je peljal na prvi zmenek. V Zagreb. 20 let bo jutri od tega. In zdi se mi, kot da je bilo lani. Kam so šla vsa ta leta ne vem, vem pa, da sva jih preživela v ljubezni, spoštovanju in predanosti drug do drugega. Ja, bili so trenutki, ko si nisva bila najbolj simpatična, bili so trenutki, ko sva si skakala v lase za vsako malenkost, a sva bila vedno dovolj pametna, da sva vedela, da nama bo s skupnimi močmi , če se vsaj malo oba potrudiva tudi uspelo! In nama je! Upam, da nama uspe do zadnjega diha! Zdaj pa napadava diamantno poroko dragi mož!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

 PREBERITE TUDI: Rebeka je obležala in prosi za nasvet