Skupina THE FAPPERS se ponaša z zanimivim življenjepisom in pogledom na svet: "Nihče več ne ve dobro, kako se je vse skupaj začelo. Veselje do glasbe, družba in zaporedje nenavadnih naključij so pripomogli, da se je iz jajca izvalil novopečen piščanec na ljubljanski glasbeni sceni. Poznavalci in mimoidoči pomnijo, da se je zloglasna senzacija, dandanes znana pod imenom 'The Fappers', osnovala nekje v letu 2007."

Perspektivna skupina petih ustvarjalcev je prežeta z mladostniško razigranostjo in pobalinstvom že v samem začetku presenetila skeptike in se dela lotila docela resno in predano. Kljub velikem vložku in skoraj ničnemu izkupičku band še vedno obstaja. Današnja zasedba je takšna praktično od začetka. Njihova življenja so rodeo. Pogosto se grobo vedejo drug do drugega, vendar je to del posla. Zares so družina. Razen glasbe ukradejo marsikaj. Simpatiziranje z rokenrolom, funkom in punkom je pripomoglo, da so se svojega igranja že naveličali. Tako naj bi bilo tudi z publiko.

Klubska scena jim od začetka ni tuja, ljubljanski klubi pa postanejo prostor, kjer se mlada skupina pogosto sreča s svojimi poslušalkami. Večinoma počnejo stvari, za katere mislijo, da niso popolnoma škodljive njim in ostalim. Vse nepotrjene govorice o skupini so verjetno resnične. Oprijemljivih dokazov o resničnem obstoju skupine ni.

Interesi skupine: denar, slava, backstage, vse kar je komercijalno in diši po zaslužku ali fermentiranemu ječmenu.

Člani:
Juš Šoltes  –  vokal, ritem kitara
Gregor Volk – lead kitara, vokal
Dan Pikalo – saksofon, vokal
Matija Kuzman – bobni
Peter Kogovšel – bas kitara
Miha Smrekar – trobenta

"Že 5 let se zajebavamo in končno se lahko sprehajamo po rdeči preprogi in končno mamo slavo in denar," pa so o premieri Gremo mi po svoje 2, povedali The Fappers.

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekMister Slovenije 2013: V Indonezijo odhaja z napojem za večno življenje!
Naslednji članekJUKEBOX: Austin Mahone – Banga! Banga!