Rdeča barva je barva številka ena letošnjo pomlad.

Letošnjo pomlad bodo zaznamovale različne rdeče odtenki, med njimi bodo izstopali tudi rdeči odprti salonarji s peto na špico, ki so postali priljubljen kos obutve med modnimi navdušenkami.
Rdeči salonarji
Vir: Inatagram

Rdeča je barva strasti, energije in moči, zato ni presenetljivo, da je postala glavna barva letošnje pomladne mode. Rdeča barva se pojavi v različnih odtenkih, od živo rdeče do globoko bordo barve, kar omogoča raznolike in privlačne kombinacije. Trendi kažejo, da je rdeča prisotna v različnih kosi oblačil, od oblek in kril do dodatkov, kar ponuja številne možnosti za ustvarjanje outfitov.

Rdeči čevlji s peto
Vir: Instagram

Med številnimi modnimi dodatki, ki bodo zaznamovali letošnjo pomlad, izstopajo rdeči odprti salonarji s peto na špico. Ti elegantni in zapeljivi čevlji so postal klasičen kos obutve v vsaki ženski garderobi. Zaradi svoje univerzalne uporabnosti jih je mogoče nositi tako v poslovnem okolju kot tudi ob posebnih priložnostih ali sproščenih druženjih.

Vijolično rdeči čevlji na špico
Vir: Instagram

Odprti rdeči salonarji s peto na špico se odlično ujemajo z različnimi stili oblačil. Lahko jih kombinirate z oprijetimi kavbojkami in bluzo za bolj sproščen videz ali pa jih nosite z elegantno obleko za posebne priložnosti. Poleg tega se odlično podajo tudi k rebrastim hlačam in topom ali pa k midi krilom. Možnosti so skoraj neskončne, zato se prepustite svoji kreativnosti in eksperimentirajte z različnimi kombinacijami.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekOmar Naber: zalo mu je hudo in opravičuje se vsem dekletom
Naslednji članekRok Piletič še nikoli ni spregovoril tako intimno kot sedaj