Ni skrivnost, da Rebeka Dremelj živi zdravo življenje in svoje znanje o tem rada predaja naprej. Tako je slavna pevka in podjetnica na Instagramu zapisala obširen napis o še eni epidemiji, ki preži na nas – to je epidemija pomanjkanja vitamina D.

“Zadnje čase se zelooo veliko govori še o eni epidemiji. Epidemiji pomankanja vitamina D! Svetovni epidemiji. Pred kratkim so o tem poročali tudi na 24 ur in pa @vformizalenkokosir je svojim sledilkam res nazorno pokazala, povedala in svetovala vse, kar se je vseh teh letih tudi sama naučila. Hvala ti Alenka za to, ker nas vsake toliko časa spomniš na nas same! 🙂 Zakaj je toliko pomakanja Vitamina D? ? Ker tudi takrat, ko bi ga koža lahko absorbirala , smo namazani z zaščitnimi faktorji, nosimo pokrivala itd. Jaz, ko sem šla na pregled hormonov, mi je doktor Ivica Flis odredila, da sem spila kar eno celooo stekleničko D vitamina naenkrat. In zdaj ga res redno konzumiram. VSAK DAN. Jaz sem se po tem, ko sem začela redno uživati D vitamin začela res boljše počutiti, zato ga NUJNO priporočam iz osebnih izkušenj VSEM! Ne samo, da ščiti naše kosti, imunski sitem itd- iz prve roke povem, da nam zelooo povrne tudi energijo. Se strinjaš Alenka kajne?
Tale slika je sicer že kar stara, še iz časov, ko maske niso bile potrebne, ampak D vitamin ostaja isti…😉” je zapisala in mnogim dala misliti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Prejšnji članekUla Furlan je razkrila, da če bi vedela prej, se ji ne bi mudilo
Naslednji članekPoglejte, zakaj se Teja Perjet Jugovic primerja z Nicole Kidman