Oddaja Dobro jutro, ki je na sporedu vsak delovni dan med 7. uro in 10.05 na 1. programu Televizije Slovenija, je v letošnji sezoni začela z novo akcijo V dobrem in v slabem. Ustvarjalci oddaje iščejo par, ki mu bodo organizirali televizijsko poroko. V uredništvu oddaje Dobro jutro so prejeli več kot 200 prijav, zato so na pomoč poklicali žirijo.

Sveže poročena pevka Rebeka Dremelj, upokojeni vrhovni sodnik svetnik Vasilij-Vasko Polič in eden najbolj priljubljenih slovenskih duhovnikov, Janez Furman, bodo sodelovali pri izboru para, ki se bo konec januarja poročil pred očmi gledalcev nacionalne televizije.

S televizijsko akcijo V dobrem in v slabem oddaja Dobro jutro odpira teme, ki so povezane s poroko, partnerskimi in družinskimi odnosi. V času, ko razpade vsak tretji zakon, želimo z akcijo spodbuditi mlade pare k poroki, k odgovornemu partnerskemu življenju in tudi na ta način odpirati teme, ki zadevajo družinsko življenje in medsebojne odnose. O tem bomo razpravljali s strokovnjaki, gledalci in izbranimi pari, tako da bodo gledalci lažje prek glasovanja izbrali par, ki bo po njihovem mnenju najbolj zrel in najbolj primeren za skupno življenje.

Konec januarja bomo tako priča pravi televizijski poroki!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJUKEBOX: Selena Gomez – Hit the Lights
Naslednji članekFotomontaže: Slavni dvoličneži