Pevka zabavne glasbe, model in voditeljica Rebeka Dremelj vedno znova preseneti. Ljudi navdihuje s svojo iskrenostjo in direktnostjo. Brez sramu pokaže realno stanje, (kar je storila tudi med dopustom) in ljudje to resnično cenijo.

Morda ji vedno ni lahko, še posebno ko gre za njeno zunanjost, saj je ves čas izpostavljena javnemu življenju. Ljudje od nekdanje Miss Slovenije pričakujejo idealne mere in popolnost, a realnost je drugačna in predvsem boljša od pričakovanj drugih. To je tudi tokrat Rebeka dokazala in s tem marsikoga navdihnila in motivirala.

Na družabnem omrežju je delila fotografijo, na kateri je v kopalkah in s tem pokazala, da je čez poletje v dobri hrani in pijači pridobila kakšen kilogram. Odkrito je spregovorila o tem, da sicer ni zadovoljna, ampak je vseeno srečna. Videti je čudovito, kar žari.

Vir: Instagram profil Rebeke Dremelj

Takole je zapisala pod fotografijo: Mi je rekla prijateljica- mam jaz eno tako aplikacijo, kjer se lahko shujsas.🤣 Vem. Tudi jaz jo imam. In tudi uparabljena je že bila! Ampak zdaj jo nočem!!! Hej!!! To sem jaz. Malo vampkasta, ker sem preveč lepo papcala in pila, in se preveč veselila! Ne smem rečt, da sem zadovoljna sama s sabo, ker nisem, in se ne počutim ok, ampak mi je pa, če zamižim na eno oko, prav fajn. Fino sem jedla, fino sem pila, otroci so nasmejani, mož je zadovoljen, vse je tako kot mora bit. Vampkek gor ali dol, vam rečem.!!!! Bo prišel september, pa en kup sekerancije spet, pa telovadba, pa paleo dieta po dr. Flisovi, pa še kakšen fit izziv morda, no upam, od @andrejafreyer in bo spet vse na mestu. Zdaj je pa tako kot je. Pa kaj naj. To sem jaz. Zadovoljna, zdrava in srečna. V ogledalo pa se pač malo manj gledam v celoti! 🤣🤣🤣
Na zdravje🥂♥️”


Zadnje novičke

Prejšnji članekTanja Žagar se je po dobrem mesecu dni znova javila
Naslednji članekPoglejte, v čem se razlikujeta hčeri Tjaše Kokalj Jerala