Deli

Naša pevka Rebeka Dremelj si je vzela čas in se razpisala o tem, kako se ženske skupaj z njo obremenjujejo zaradi videza v kopalkah. Pravi, da se mora to končati. Objavila je tudi svojo letošnjo fotografijo z morja, v kopalkah, na kateri ima kot pravi, 10 kilogramov preveč.

“Mislim, da je napočil trenutek, ko se moram(o) resno vzeti v roke in se začeti zavedati, kako edinstvene smo, kaj vse ženske lahko svetu damo, da začnemo ceniti druga drugo in priti moramo do spoznanja, kako lahko s svojo žensko energijo omehčamo trde čase v katerih smo se znašli. Takrat se bomo tudi nehale ukvarjati z banalnimi težavami kot je ta, da ne bomo šle v kopalke. Zato vas vljudno prosim, drage moje prijateljice, da ne slišim več nobene jamrati,” pravi Rebeka, ki je takšna kot vse običajne ženske.

Še pred dobrim mesecem je namreč v svoji kopalnici tudi sama stokala pred ogledalom, da letos se pa res ne bo na morju razkazovala v kopalkah. “Z muko sem pakirala kovčke in vdana v usodo razmišljala, da mi drugega kot to, da pač grem v kopalke, vseeno ne bo preostalo. Da bodo vsi videli moj celulit in vse kilograme, ki so mi ostali od poroda pred osmimi meseci. Oziroma, če sem čisto iskrena – iz porodnišnice sem prišla z lepšo postavo kot jo imam sedaj. Neprespane noči in čokolada sta naredili svoje:-),” iskreno priznava.

Spominja se tistih časov …

Včasih pomisli na to, kje so časi, ko je pred fotoaparat stopila brez težav tudi v spodnjem perilu, če je bilo potrebno. “Potem pa preblisk. Aja, točno! To so časi, ko sem bila “samo” Rebeka Dremelj. Ne žena in mama dveh otrok, ne ženska, ki je prebolela raka, ne ženska, ki se trudi vsak dan sproti usklajevati kariero, posel in družino. In, ko pomislim, kaj vse se mi je v teh letih zgodilo, kaj vse sem doživela in preživela, se vprašam: “Pa dobro, ali si ti normalnaaaa? Se resno ukvarjaš s takšnimi malenkostmi kot je na primer skrb, ali boš dobro videti v kopalkah?”.”

Vzpodbudila vse ženske

V vzpodbudo vsem ženskam, ki so takšne kot je sama, je objavila tudi fotografijo sebe v kopalkah. Nastala je letos, v rokah pa drži hčerko Sijo. “Jaz sem šla letos kljub vsemu v kopalke. In to z desetimi kilogrami preveč. In še bom šla. Pika. Ker si zaslužim biti občudovana za vse dobre, lepe in koristne stvari, ki jih počnem vsak dan. Zaslužim si, da se name ne spomnijo samo takrat, kadar me je treba pograjati zaradi tistih nekaj pomanjkljivosti, za katere pa sploh ni nujno, da to so,” je še dodala.

Njen celoten zapis si lahko preberete tukaj …

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.