Rebeka Dremelj je odlična mama, podjetnica in pevka, tokrat je delila utrinek iz zasebnega življenja, ki vas bo res ganil.

Zadnja fotografija hčerke, ki jo je slavna pevka objavila na družbenih omrežjih, nosi zelo posebno sporočilo, ki ga morate prebrati. Zapis je dokaz, da še obstajajo dobri in srčni ljudje.

“Prav moram tole povedati na glas. Ob moji hčerki je učiteljica Kaja. Ne bom nič drugega rekla kot samo opisala primer. Danes Šajana ni mogla v šolo, ker je imela vročino. Zadnji šolski dan. Si predstavljate to “trpljenje” še ne 10 letnega otroka. In zdaj vas vprašam – koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke. Koliko? Jaz jih veliko ne poznam. Kaja Čepin pa je tista, ki je to naredila. Osebno dostavila spričevalo in s tem pokazala, da je empatija tisto, kar je ključnega pomena. Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka. Draga Kaja, če bi tole rekla med letom, bi vam verjetno po mnenju kakih mamic ” lezla v rit”, no zdaj pa to lahko rečem zelo na glas, ker si to zaslužite!!!! Vesela in srečna sem, da ste bila učiteljica mojemu otroku. In veselim se vseh novih generacij, katerim boste druga “mama” skozi leto. Kljub temu, da je bilo to vaše prvo leto, ste skozi celotno šolsko leto vedno znova dokazovali, da je prvo pomembno biti ČLOVEK, šele potem vse ostalo. Hvala vam za to. Verjamem, da se mnogi starši, ki so vas imeli možnost spoznati s tem strinjajo. Ljubezen ni v srcu zato, da tam ostane, vendar zato, da se daje! In vi to znate! Že zdaj! Hvala Kaja. ❤️” je zapisala in pokazala svojo hvaležnost.

Hvaležna mama Rebeka
Hvaležna mama Rebeka. Vir: Instagram.com

Tudi iz uredništva se zahvaljujemo za lepo gesto in srčnost zgoraj omenjene učiteljice! Bravo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekPevka Urška Majdič je videti neverjetno. Poglejte si to fotografijo!
Naslednji članekJasna Kuljaj se srečuje z dilemo. Prosila je za pomoč