Rebeka Dremelj je zagotovo ženska tisočerih talentov. Njena medijsko izpostavljena karierna pot, se je začela leta 2001, ko je postala Miss Slovenije.

Večkrat je že pokazala, kako veliko je njeno srce in kako plemenita so njena dejanja. Posnela je tudi kar nekaj pesmi, ki so navdih, spodbuda in motivacija ljudem.

Sedaj pa je napovedala novo pesem, ki je ne bo zapela sama. Zapela jo bo skupaj s Sebastianom. Ne gre za kar eno pesem, temveč za posebno praznično pesem.

Ta vikend je torej bil za oba nadvse naporen, saj sta snemala videospot. Kot je razkrila so z ekipo v celem vikendu spali zgolj štiri ure. A ker gre zgolj za izjemo in ne pravilo, smo prepričani, da se bo tako ona kot ekipa, do jutri naspala in ponovno polna energije.

Vir: Instagram profil Rebeke Dremelj.

Pod fotografijo je Rebeka razkrila tole: Tako zelo sem ponosna na nas!!! Nor vikend je za nami, od petka do nedeje spali vsega skupaj 4 ure, utrujeni za umret, ampak naredili smo, po moje, nekaj zares čudovitega! 💝Nova praznična pesem in novi spot bosta prvič predvajana 22. novembra. Noro se veselim in vem, da vam bova s @sebastianprivat letošnje praznike zagotovo polepšala! Hvala vsakemu posebej, ki je sodeloval v tem divjem vikendu! Hvala tudi tebi draga Klavdija in @pohorje_storzek, da si nam odstopila svoje posestvo! ❤️❤️❤️🎄🤶”


Zadnje novičke

Prejšnji članekNEMOGOČE! Je na fotografiji res Nika Zorjan
Naslednji članekNa razkošni zabavi Laure Beranič (Sanjski moški) ni manjkalo znanih obrazov