Rebeka Dremelj je pevka, blogerka, manekenka in še bi lahko naštevali. Je ženska, ki je v življenju s trudom dosegla ogromno stvari, med drugim je bila leta 2001 Miss Slovenije.

Tokrat pa je Rebeka na Instagramu delila prav posebno fotografijo s posebnim zapisom. Na fotografiji je z očetom, ki praznuje oseminšestdeseti rojstni dan, kateremu je tudi namenila ganljiv zapis. Zapisala je: “Drago Dremelj! Tale gospod danes praznuje 68 let. In ponavadi takšne objave, kot bo danes tale videvam, ko se ljudje poslavljajo od svojih najbližjih. Ponavadi pri takih objavah ljudje pišejo v pretekliku in z globoko žalostjo v srcu. Jaz pa ne. Tole bom pisala zdaj, ko praznuje, ko je živ, zdrav in ko lahko sam prebere kaj si mislim o njemu! Tale gospod tukaj z mano me je , ko sem bila še najstnica vozil dvakrat na teden v 100 kilometrov oddaljen kraj na manekenski tečaj, ker je želel, da sledim svojim sanjam. Ta gospod tu, je tri dni spal v avtomobilu, ko sem kot najstnica delala na ATP turnirju v Umagu kot hostesa, da je imel pod kontrolo, kaj se s hčerko dogaja, da ne bi zašla v kake težave. Spremljal me je kot senca in takrat mi je šel strašansko na živce. Danes, pa sem mu za to hvaležna do neba. Ta gospod tukaj me je vedno bodril, da če kaj želim doseči v življenju, potem naj to tudi dosežem. Da če lahko sanjam o tem, lahko to tudi speljem. Vedno je bil, je in bo tu zame, kadarkoli ga bom potrebovala. Je popolnoma predan oče, in še bolj predan dedek, ki zna glasno tako meni, bratu in našim otrokom povedati in pokazati, da nas ima rad. Ko ga gledam kako se igra s svojimi vnukinjami, mi res zaigra srce. Verjetno  je, tako kot vsak starš tudi kdaj brcnil v temo. Pa kaj. To je življenje. 
Zgodi se, seveda, da se tudi sporečeva, saj sva zelo podobna karakterja, a hkrati sva zaveznika že celo življenje.  Hvala ti dragi ati, ker si, kar si! Če bi lahko izbirala očeta, bi z zagotovostjo izbrala tebe. Vse najboljše in le glej, da ga pri zdravju kaj ne biksneš, ker mi te še zelo dolgo potrebujemo in si te želimo ob sebi! Rada te imam!!!!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on