Prvi šolski dan je mimo in v vrtce ter šole so se vrnili otroci. Med njimi sta tudi hčeri Rebeke Dremelj. Ženske mnogih talentov, podpornice, vzornice in motivatorke.

Ker smo v obdobju, kjer naša svobodna volja gibanja ni takšna, kot bi morala biti (saj nas korona spremlja že kar nekaj časa in naša življenja omejuje), smo lahko veseli, da so šole in vrtci sploh odprti.

Vendar je pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran) potreben za večino stvari. To pomeni, da ni nobenih izjem, ko gre za naše otroke. In prav oni so prikrajšani za marsikaj, predvsem za normalno razigrano otroštvo, ki bi ga morali imeti.

A časi so takšni in na stvari, ki se trenutno dogajajo, žal v večji meri ne moremo vplivati. Lahko pa stvari olepšamo in poskrbimo, da vsi živimo koliko toliko sproščeno in normalno življenje. Rebeka bo tako test PCT izpolnjevala pod svojimi pogoji in marsikdo od nas ji bo sledil.

Vir: Instagram profil Rebeke Dremelj

Takole je zapisala pod fotografijo: Dragi otroci! Naj vam leto prinese polno pozitivnih spominov, veliko znanja in veliko lepih in pristnih odnosov. Mi starši pa obljubljamo, da bomo vestno izpolnjevali PCT pogoj- Poljub-Cartanje-Tolažbo!♥️♥️♥️ Srečno in naj traja do 24.junija!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSlovenska manekenka Maja Malnar nazaj v Sloveniji
Naslednji članekUAUUUU! Poglejte to spremembo, ki jo je naredila Ana Pusovnik (Sanjski moški)