Rebeka Dremelj se z družino te dni potepa po skrivnostni Islandiji, od koder je delila nekaj zanimivih utrinkov, a to za sledilce ni bilo dovolj.

Obljubila je, da bo o svojem potovanju po Islandiji napisala blog, vendar je kljub temu želela odgovoriti na nekaj najpogostejših vprašanj, ki so se pojavila glede njenega potovanja in prečudovite mistične dežele na severu Evrope.

Kakšne so cene na Islandiji?

Mnoge so zanimale cene. Rebeka je odgovorila, da je Islandija precej draga, a da imajo prebivalci tudi trikrat večje plače kot mi. Za 4 sendviče in soke hitro odšteješ 100 €, zato je predlagala, da si malico ob obisku Islandije vzamete kar s seboj.

Islandija je draga. Vir: Rebeka Dremelj Instagram
Islandija je draga. Vir: Rebeka Dremelj Instagram

 

 

Covid-19 ukrepi?

Vsak, ki ima v načrtu kakšno potovanje v bližnji prihodnosti, se vpraša tudi po ukrepih za zajezitev širjenja koronavirusa. Rebeka je povedala, da na Islandiji nimajo ukrepov za zajezitev širjenja virusa COVID-19, zato je prijeten kraj za potovanje.

Kaj pa vreme?

Znano je, da so severne države precej muhaste glede vremena in to je potrdila tudi sama. Vreme je nepredvidljivo in stalno spremenljivo. Vsak 5 minut drugače.

Rebeka Dremelj o vremenu na Islandiji. Vir: Rebeka Dremelj Instagram

Zadnje novičke

Prejšnji članekNeisha odvrgla oblačila in pozirala zgoraj brez!
Naslednji članekPoglejte, kdo ima zares rad Anžeta Žerovca (Poroka na prvi pogled) in ne, to ni Hajdi