Rebeka Dremelj je uspešna pevka in podjetnica, ki velja za eno izmed tistih, ki nimajo dlake na jeziku. Na svojem blogu nepremagljiva.si je tokrat spregovorila o aktualni tematiki – koronavirusu.

Napisala je, da se tudi ona potihem virusa boji, ker ga ne pozna, tudi zdravniki ga ne poznajo, a bo v tem primeru zaupala navodilom države in se držala pravil, k temu dejanju pa poziva tudi vse ostale prebivalce.

“Če že res čisto nič ne vem, pa absolutno  vem to, da bom nekako skušala verjeti pristojnim v naši državi in upoštevati njihova navodila. Ne zdi se mi smiselno na kakršenkoli način pametovati in govoriti o teorijah zarote, ker nobenemu od nas to ne bo pomagalo, niti koristilo. Ne bo nam pomagalo, če bomo pametovali in pisali, kaj bi morali, pa zakaj določenih stvari nismo naredili, zakaj bomo naredili nekaj šele, ko bo prepozno.  Ko bo vsega konec bomo po bitki vsi generali, le redki pa morajo biti zdaj,” je zapisala Rebeka in poudarila, da nismo mi navadni smrtniki tisti, ki moramo biti pametni. Celotni zapis si lahko preberete na njenem blogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on