Rebeka Dremelj je pevka, blogerka podjetnica in ženska, ki vedno znova dokazuje, da lahko in zmore in s tem daje motivacijo in zagon nemalo ljudem.

Rebeka je ponovno dokazala, da je njeno srce veliko in polno ljubezni. Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri si je nadela zlato pentljico v znak podpore vsem, ki se bojujejo z rakom. Pod fotografijo je zapisala ganljiv zapis: Lansko leto sem nastopila na teku Junakov 3. nadstropja. In tudi letos bi, če nam korona ne bi prekrižala vseh planov. Pa sta se zato junakinji Neža in Minea odločili, da mi nadeneta zlato pentljico, ki simbolizira podporo v mesecu septembru, vsem otrokom obolelim za rakom in njihovim staršem. Tej mali sončki so res veliki junaki, ampak še vedno sem mnjenja, da so še toliko večji junaki njihovi starši. Zato moj neverjetno iskren poklon vsem vam dragi junaški starši. ❤️❤️❤️ Ravno danes mi je ena mamica razlagala, kako je bila 100 dni v izolaciji v bolnici, v sobi 2 x 3 m. Zaradi morebitne okužbe otroka , ki je bil tako slabega zdravja, ni smela niti ven na wc. Imela, ga je seveda v sobi. Bila je zaprta 100 dni. 100 dni. Še enkrat bom povedala- 100 dni. Ko razmišljam, kako sem bila zoprna, ko sem bila zaradi korone zaprta v hiši in okolici hiše, me je iskreno pošteno sram. Zato dragi moji junaški starši. Vsakič, ko bom dala masko na obraz in “zatežila” sama sebi v stilu- uf, kako mi je vroče, kaj nam je tega treba, bla, bla…se bom spomnila na 100 dni. In si bom dovolila, da me bo sram.
Dragi moji junaški starši, zapojte si- Še verjamem vase, vem, da zmorem vse, skozi to življenje, vodi me srce.❤️❤️❤️ Nadenimo si zlate pentljice v znak podpore vsem, ki se bojujejo🎗️🎗️🎗️ Posebej iskrena hvala pa Veleriji in Ivotu, ki svoje življenje namenjata njim. Staršem in otrokom. Sta en tak “dedi in babi “, ki si ju lahko želi čisto vsak otrok. To sem danes videla. In neizmerno sem počaščena, da sem vaju spoznala. Objem in hvala, ker sta, kar sta!!!!! ❤️ Srečno dragi JUNAKI!!!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on