Tako kot drugi znani Slovenci, je tudi Rebeka Dremelj objavila svoje novoletno voščilo, ki pa je malce drugačno od običajnega.

Želim vam, da pridete do spoznanja, da ni treba ugajati vsem ljudem na svetu, da je pomembno, da si všeč tistim, ki so pomembni tebi, vsi ostali pa naj gredo tam, od koder so prišli…,” pravi Rebeka in med drugim tudi, da vsem želi, “da vsi negativci, ki vas obkrožajo, ki ne delajo drugega kot samo pljuvajo vsepovprek, končno spregledajo in uvidijo, da obstaja svet tudi zunaj njihovih meja.”

PREBERITE TUDI: Rebeka Dremelj in njen Sandi sta skupaj že 20 let

 

View this post on Instagram

 

Tako kot sebi in nam, tudi vsem vam želim en kup zdravja. Želim vam tudi, da bi se vsi okoli vas začeli zavedati, kako pomembni so medčloveški odnosi. Želim vam, da bi svojim otrokom dali res prave vrednote in jim hkrati tudi pokazali, kako jih predati naprej, novim generacijam. Želim vam, da vsi negativci, ki vas obkrožajo, ki ne delajo drugega kot samo pljuvajo vsepovprek, končno spregledajo in uvidijo, da obstaja svet tudi zunaj njihovih meja. Želim vam, da nikoli ne nehate verjeti v čudeže. Želim vam, da pridete do spoznanja, da ni treba ugajati vsem ljudem na svetu, da je pomembno, da si všeč tistim, ki so pomembni tebi, vsi ostali pa naj gredo tam, od koder so prišli…😀 Želim vam srečno, zdravo, zadovoljno in ljubezni polno leto 2019 in želim vam, da ne bi že pri prvi oviri stopili korak nazaj, ampak, da bi bila vsaka od ovir pravzaprav vzpodbuda, da naredite še večji in še daljši korak naprej. Želim vam, da zmagate! Objem, Rebeka z družino. ❤️

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on