Oskarjevka Reese Witherspoon se bo v romantični komediji Spet doma, po ločitvi srečala z izzivi, ki jih v varnem objemu doma ni pričakovala niti v sanjah.

Zgodba se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot. Med njimi se splete pristno prijateljstvo in tudi nekaj več, kar povzroči, da se Alice nehote spet sreča s svojo preteklostjo in odnosi za katere je bila prepričana, da jih je pustila daleč za sabo.

Ko je Reese Witherspoon snemala ta film, v katerem igra štiridesetletno Alice, je bila v resnici res stara 40 let. Film je režirala Hallie Meyers-Shyer, ki je 10 let mlajša od glavne igralke. Gre za njen režijski prvenec, čeprav se že vse svoje življenje giblje med ustvarjalci romantičnih komedij. Kot otrok je igrala v uspešnici Past za starše, ki jo je režirala njena mama Nancy Meyers. Za romantično komedijo Spet doma je napisala tudi scenarij.

Romantična komedija v naše kinematografe prihaja 14. septembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJani Jugovic objavil posnetek noseče Teje Perjet
Naslednji članekBodo takšen uspeh dosegli tudi s Pablom Picassom?