Deli

Po njegovih besedah naj bi se ženini popadki začeli že v noči iz 6. na 7. januar. Ker nista hotela izzivati usode, sta se oglasila v Ljubljanski porodnišnici, da preverita stanje, a je bilo vse v najlepšem redu. Ker so se popadki nadaljevali čez noč, sta se zjutraj odpeljala do porodnišnice v Postojni, kjer je zaradi epiduralne analgezije, ki lajša porodne bolečine, Renejeva žena Nika prvotno hotela roditi.

Ko so ju napotili domov, češ da še lep čas s porodom ne bo nič, sta se odpravila proti domu, v Slovensko Bistrico, a Reneju vest o že drugem lažnem alarmu ni dala miru, zato sta se hotela vrniti nazaj v Ljubljano. Toda na poti so Niko zajeli hudi krči in v Ljubljanski porodnišnici so jima potrdili, da je čas za porod ter da ni časa, da bi se odpravila do porodnišnice v Postojni.

Tako sta v Ljubljanski porodnišnici 8. januarja zjutraj dobila hčerkico, ki sta jo poimenovala Lija. Seveda sta po porodu, ko sta v rokah držala majhno čudo, takoj pozabila na sive lase, ki jima jih je povzročila že pred rojstvom.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.