Rihanna, ki v reviji navdušuje s čudovitimi fotografijami, je med drugim spregovorila tudi o seksualnem življenju in priznala, da ima rada partnerje, ki so v postelji pravi moški, tako da je ona lahko ženska. Čeprav je sicer rada dominantna in ukazovalna, pa ima med seksom rajši, če je moški tisti, ki vodi igro in zapeljuje.


Barbadoška lepotica, ki je postala ženska leta, je razkrila tudi, da se rada nenavadno oblači in ima rada nekoliko čudaške čevlje, saj ji je všeč, če s tem prebudi zanimanje, četudi šokiranost, ljudi. Zaupala je tudi, da se ji odkritosrčnost zdi najbolj pomembna vrlina v življenju, saj si lahko še tako zanikamo in probleme pometamo pod preprogo, vendar verjame, da sčasoma vse pride na dan in je takrat zato še toliko hujše.

Rihanna je spregovorila tudi o zanimivem kontrastu med tem, da se kot pop umetnica želi noro zabavati, vendar vseeno ne sme biti preveč poredna in divja, saj mora hkrati paziti na to, da je dober zgled mladim dekletom, kar pa je včasih lahko dolgočasno. Pevka ima sicer rada najrazličnejše izzive, tako v partnerstvu, karieri in modi, ne mara pa dramatiziranja. Zaupala je še to, da je imela do sedaj zgolj moške prijatelje, Katy Perry pa je svetla izjema, ki je v njeno življenje prišla kot sveži veter.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJustin Bieber: Starejši moški so ga siti!
Naslednji članekVROČE Sandra Auer: Noseča z novim fantom?!