V hiši se nahajajo štiri kopalnice in štiri spalnice, skupno ima 12 sob, skupaj z dvoriščem pa obsega 3500 kvadratnih metrov. Zgrajena je bila leta 1980, njena največja posebnost pa je pogled na celoten grad. Rihanna se je očitno odločila, da se bo iz ljubezenskih težav izkopala z novo hišo.

Potem ko je na sodišču odločno zagotovil, da ni kriv, je ponovno sojenje napovedano za danes in videli bomo, če se bo Chrisu Brownu uspelo izvleči iz obtožbe za pretep ‘ljubljenega’ dekleta. Ker Chris ni dolžen priti na drugo sojenje, je verjetnost, da se bo primer Rihanna-Chris še razvlekel, kar precejšnja.

Donald Extra, odvetnik 21-letne pevke, je rekel, da upa, da se bodo vsi držali dogovora s sodiščem, ker je Rihanni v interesu, da bi čim prej končala dramo s Chrisom, da se lahko ponovno posveti svoji glasbeni karieri.

Po zadnjih informacijah pa Rihanna konec sojenja nestrpno pričakuje tudi zato, ker namerava odpotovati v Puerto Rico, a si ne more rezervirati točnega datuma, če sojenje ne bo šlo po planu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKellan Lutz še vedno samski
Naslednji članekPreseliti se želi v Francijo