Srečo v ljubezni pa je na povsem svoj način iskal tudi uspešen igralec bejzbola, ki je v preteklosti svoje punce našel na internetu. Svoj ‘predstavitveni’ video je celo objavil na spletni strani Mach.com in se tako predstavil ženskam po vsem svetu, ter povedal, da upa, da bo na ta način našel ljubezen svojega življenja.

Ni še znano, ali se je za tak način osvajanja odločil, ker je preveč sramežljiv ali ker mu zaradi treningov ne ostane veliko časa za druženje z nežnejšim spolom, vsekakor pa lahko povemo, da mu je z Rihanno, sekira padla v med in da od zdaj naprej ne bo več rabil spletne kamere.

Nedavno pa je veliko prahu dvignila tudi izjava Mattovega agenta, ki pravi, da Matt in Rihanna definitivno nista par. Drugače nam povejo fotografije z nedavnega dopusta v Mehiki, kamor se je RiRi odpravila s svojimi prijateljicami, veliko časa pa je preživela prav v Mattovem objemu. “Mislim, da je beseda ‘par’ v tem trenutku nekoliko pretirana. Sta le zelo dobra prijatelja in kdo ve, kaj se lahko izcimi iz tega prijateljstva!” je dejal Mattov zastopnik.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOtročja Ashley Tisdale
Naslednji članekObleci se kot Kristen Stewart