Film, v katerem bo igrala mlada pevka, se imenuje ‘Mama Black Widow’, snemal pa se bo po noveli pokojnega afroameriškega pisca Iceberga Slima, s pravim imenom Robert Lee Maupin. Film portretira afroameriško družino, ki se iz južnega izoliranega Missisippija v 30’ih prejšnjega stoletja preseli v črni svet mesta Chicago.

Zgodba predstavlja težko borbo glavnega protagonista Otisa Tilsona, ki poskuša v svetu polnem alkohola, prostitutk in radikalnih degradacij, družino obdržati skupaj. Jezik filma je žargonski (po originalni noveli Iceberga Slima), bralca in gledalca pa vodi v svet tistih, ki so živeli z rasizmom in grabežljivostjo sveta.

Rihanni je podeljena vloga Carol, od ostalih imen pa najdemo tudi Kerry Washington, Anthony Anderson, Mos Bef, Brian J. White in še ena pevka-Macy Gray. Režiser Darrent Grant namerava film posneti v Chicagu, samo zgodbo pa bo poskušal ponazoriti čimbolj nazorno, prav tako kot je to uspelo Icebergu v noveli, in sicer realno sliko življenja črncev, ki so pol življenja preživeli v mučnih in krutih getih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNoseča Nicole Kidman bo pozirala gola
Naslednji članekPOGOVOR Tea: Na ljudi se hitro navežem