Ne glede na to, da se vsakodnevno na Twitterju pojavljajo njene nove fotografije, pa Rihanna skoraj vsak dan preseneti tudi z novo novico, ki je na tak ali drugačen način povezana z njenim fantom Chrisom Brownom.

Pred nekaj dnevi je tako oče popularne pevke z Barbadosa, Ronald Fenty, dejal, da bi bil presrečen, če bi Chris Brown njegovo hčerko zaprosil za roko. To je izjavil po tem, ko so se v ameriških rumenih medijih pojavila namigovanja o tem, da si RiRi želi otroka.

Čeprav je prejšnji mesec s svojo odločitvijo, da oprosti nasilnemu Chrisu, pretresla mnoge, pa pevca brani tudi Rihannin oče, ki zatrjuje, da je Chris zelo staromoden in moralen človek z lepimi manirami. Med podelitvijo grammy nagrad je Rihanna pravtako povzročila govorice, da sta s Chrisom zaročena, saj je na prstancu leve roke nosila ogromen dijamant. Njeni prijatelji pravijo, da nista zaročena, temveč da je to več kot očiten znak, da je pripravljena na otroka.

"Le še vprašanje časa je, kdaj bo Rihanna zanosila in prav nič ji ni mar, kaj bodo na to rekli ostali. Prepričana je, da se bo Chris želel poročiti z njo, če bo zanosila. Na otroka je pripravljena in nebi bil presenečen, če bi bila že noseča," je za novinarje dejal pevkin prijatelj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Justin Bieber: Izdal svoj naslednji singel!
Naslednji članekHOT! Je razgaljena Natalija Verboten res preveč obdelana?