Paparaci ji sledijo na vsakem koraku, zato javnosti tudi ni ušlo njeno poljubljanje v nekem nočnem klubu in to z Wilmerjem Valderramom, zvezdo serije ‘Nora sedemdeseta’ in nekdanjim fantom Lindsay Lohan, Rihanna pa je sedaj že našla novega izbranca, ki ji je verjetno koristil samo za eno noč.

V hollywoodski elitni klub Delux je Rihanna prišla s prijateljicami, a se je hitro ločila od njih in se vrgla v objem 27-letnemu zvezdniku resničnostnega showa, Frankieju Delgadu. Z njim je bila videna tudi prejšnji dan, in sicer v Zahodnem Hollywoodu, kako sta se skorajda preveč prijazno pozdravila. No, v nočnem klubu ni ostalo samo pri pozdravu. Spravila sta se na kavč, se ljubkovala, kot trdijo očividke, pa sta se dobesedno plazila drug po drugem.

Ko je DJ spustil pesem ‘Bug A-Boo’, skupine Destiny’s Child, je Rihanna Frankieju zaplesala celo v naročju. Kot pišejo mediji, je Rihanna cel večer pila Red Bull, ki ga je mešala z Belvedere vodko, kje pa ga je končala po nočnem izhodu, ne ve nihče. Paparaci so jo čakali pred njeno hišo, a se ponoči, kot tudi naslednje jutro, ni vrnila v svojo posteljo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRobert Pattinson: Mlada luna je depresivna
Naslednji članekTOčnoTO tuja glasbena lestvica (28.03.-04.04.)