»Na Grammy-je grem kot vedno sama! Tudi, ko sem bila v razmerju sem šla tja vedno sama«, je v četrtek na jutranji radijski oddaji povedala pevka.

Potem pa je dodala še : »Če vas pa že zanima, še vedno sem samska«.

Nominirana je za najboljše rap-pevsko sodelovanje za pesem »Run This Town«, kjer je sodelovala z Jay-Z-jem in Kanyem Westom.

»Prva stvar, ki sem jo lani po Grammy-jih naredila, je bila ravno ta pesem. Res zanimivo, da je nominirana! Komaj že čakamo in upamo, da bo kipec pristal v naših rokah. Če pa ne bomo, smo izredno veseli za nominacijo.«

Lani se Rihanna ni udeležila prireditve zaradi nasilnega incidenta z Chrisom Brownom.

Sicer pa tudi letos Rihanna v tem času ni najbolje. V sredo je umrla njena 6-letna prijateljica Jasmina Anema, ki se je borila z rakom.

»Res sem žalostna. Bila je tako poseben in pogumen otrok. Pokazala mi je toliko moči in duha, kot mi ga ni še nihče izmed odraslih ljudi, ki jih poznam. Počaščena sem, da sem jo lahko poznala. Bila je pravi angel na zemlji.«

Rihanna je Jasmino spoznala leta 2008, ko je videla video posnetek, kjer sta Jasminina najboljša prijateljica in njena mama iskali darovalca kostnega mozga.

Rihanna je nato Jasmino obiskala v New Yorku in tudi sama posnela video, da bi se našel ustrezen darovalec.

V ponedeljek so Jasmino, ki je imela lani presaditev kostnega mozga, pripeljali v bolnišnico zaradi vročine in oteženega dihanja. Ugotovili so, da ima pljučnico, v sredo pa je deklica umrla.

Jasmine je poznal tudi pevec Kelly Rowland, ki je povedal : »Bila je zares pogumna in prijetna mala deklica, ki se mi je prirasla k srcu v trenutku, ko sem jo spoznal. Žalujem, skupaj z njeno mamo in najboljšo prijateljico Isabelle. Hvaležen sem organizaciji KMS, ki mi je omogočila, da sem spoznal Jasmine. Zdaj je med angeli in naj počiva v miru.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekAudrina o Valentinovem, Kristin o Heidi
Naslednji članekŠOK Kradljivka Halle Berry