»Pevka želi vsem oboževalcem sporočiti, da je dobro in da se drži. Neizmerno ceni podporo in se zahvaljuje za vse lepe besede, ki jih je prejela v teh težkih trenutkih,« je zapisano v njeni izjavi.

Policija je tudi najavila, da bodo kazensko ovadbo proti Chrisu Brownu vložili 5. marca. Tožitelj okrožja Los Angeles še vedno zbira dokaze, pevca pa nameravajo obtožiti za nasilje v družini, napad, ki se je končal s težkimi telesnimi poškodbami, in tistim najhujšim – poskusom umora, saj bi naj Brown usodne noči Rihanni grozil, da ju bo ubil in jo davil toliko časa, dokler se ni onesvestila.

Edina težava, s katero se mora soočiti policija, je Rihanna, ki bi pred poroto morala ponoviti zgodbo, ki jo je povedala, ko ga je prijavila, a je v četrtek vir blizu Rihanne potrdil, kar smo poročali tudi mi, da je vanj še vedno zaljubljena.

Pevka se je v četrtek zvečer, dan pred njenim 21. rojstnim dnem, prvič po incidentu pojavila v javnosti, in sicer v Los Angelesu, na obrazu pa je nosila velika temna sončna očala. So sledi pretepa še vedno na njenem obrazu?


Zadnje novičke

Prejšnji članekKanye West za revijo Details
Naslednji članekModni teden se končuje