»Pevka želi vsem oboževalcem sporočiti, da je dobro in da se drži. Neizmerno ceni podporo in se zahvaljuje za vse lepe besede, ki jih je prejela v teh težkih trenutkih,« je zapisano v njeni izjavi.

Policija je tudi najavila, da bodo kazensko ovadbo proti Chrisu Brownu vložili 5. marca. Tožitelj okrožja Los Angeles še vedno zbira dokaze, pevca pa nameravajo obtožiti za nasilje v družini, napad, ki se je končal s težkimi telesnimi poškodbami, in tistim najhujšim – poskusom umora, saj bi naj Brown usodne noči Rihanni grozil, da ju bo ubil in jo davil toliko časa, dokler se ni onesvestila.

Edina težava, s katero se mora soočiti policija, je Rihanna, ki bi pred poroto morala ponoviti zgodbo, ki jo je povedala, ko ga je prijavila, a je v četrtek vir blizu Rihanne potrdil, kar smo poročali tudi mi, da je vanj še vedno zaljubljena.

Pevka se je v četrtek zvečer, dan pred njenim 21. rojstnim dnem, prvič po incidentu pojavila v javnosti, in sicer v Los Angelesu, na obrazu pa je nosila velika temna sončna očala. So sledi pretepa še vedno na njenem obrazu?


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekKanye West za revijo Details
Naslednji članekModni teden se končuje