Na svojem prvem nastopu v novem letu, ki ga je imela v Londonu, se je lepotica iz Barbadosa na levem prstancu pojavila z ogromnim diamantnim prstanom. Rihanno, ki je v zvezi s Chrisom Brownom, je ‘odkril’ uspešni producent Jay-Z in od objave prvega singla se sploh več ne premakne s prvih mest glasbenih lestvic po vsem svetu.

Kljub borbenemu zanikanju njune zveze, je bilo, potem ko si je na after partyju v sklopu Pariškega tedna mode brez zadržkov z njim izmenjevala poljube in objeme, jasno, da je prav mlad pevec njena skrivna ljubezen, čeprav pevka še zdaj ni javno priznala njune zveze. S komentarji kot »ni mi jasno, zakaj vsi želite vedeti, s kom se zjutraj zbudim« se je uspešno izogibala priznanju zveze, za katero je nedavno povedala, da gre le za »prijateljsko druženje«.

Stvari so se za 20-letno R’n’B zvezdnico spremenile, saj se je očitno odločila s prav tako mladim Chrisom Brownom zaplavati v zakonske vode, kar razkriva zaročni prstan, ki ga na nastopu v Londonu ni uspela skriti. Kako bo njen bodoči soprog reagiral na provokativne kostume (beri: sadomazohistične), v katerih nastopa in če ji bo svetoval, naj se oblači spodobneje, bomo še videli.

Rihanna je božič preživela pri Chrisovi družini, od koder so tudi prišle do tega trenutka verjetno najbolj ljubke slike para, ki si jih lahko ogledate v galeriji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBenji Madden pazi na nečakinjo
Naslednji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?