In zakaj nepričakovano? Predvsem zaradi sadomazohističnih kostumih, s kateri dopolnjuje prav vsak njen nastop. »Imam samo 20 let in moja mama bi me ubila, če poziram gola,« je rekla Rihanna, ni pa povedala, kaj si njena mama misli o nastopih, nabitih s seksualno energijo, ki so sicer verjetno samo dobra promocija njenega fizičnega izgleda, pa tudi tega se ni dotaknila, da je navsezadnje že odvrgla krpice za videospot pesmi, s katero je zaslovela po vsem svetu.

»Ko so moje telo pobarvali z metalno barvo za potrebe snemanja spota, tega nisem naredila, da bi pokazala svoje telo, niti zaradi tega, da bi me imeli ljudje bolj radi. Razlog, zakaj sem se odločila za bodypainting, tiči v tem, da sem mislila, da je to kul in nepričakovano, kar se je na koncu izkazalo za dobro odločitev, saj je izpadlo super,« je povedala Rihanna, ki albumov ne želi prodajati zaradi imidža, ampak zaradi pesmi, čemur pa ne gre v korist dejstvo, da se na vsakem koncertu pojavlja v lateksu, modrčku, vročih hlačkah in z biči. »Doslej sem opravila številna snemanja za časopise in vedno je super biti fotografiran za naslovnico, ker veš, da boš imel videz modne ikone,« je dodala lepotička.

Naj spomnimo, da je RiRi najavila lastno kolekcijo seksi spodnjega perila, ki bo narejeno po vzoru njenih provokativnih sadomazohističnih kreacij, ki jih najraje obleče na nastopih. Rihannino spodnje perilo bi moralo izgledati izrazito izzivalno in zapeljivo, najavila pa je tudi sodelovanje z Victoria’s Secret.

Playboy je zavrnila, da je »mama ne bi ubila«, ker je še premlada, po drugi strani pa promovira seksi spodnje perilo, se odeva v lateks in v spotu pokaže gole prsi, poslikane z bodypaintingom?


Zadnje novičke

Prejšnji članekDavid Beckham med vožnjo zapeljuje dekleta
Naslednji članekBikini! Mariah Carey