Jessica Gibson, ki je pri Robu in njegovi ženi Sherly prenehala delati februarja letos, je povedala, da je igralec med septembrom 2005 in januarjem 2008 večkrat položil svoje roke v njene spodnje hlačke. Toži ga za spolno nadlegovanje, neplačane nadure, neplačano delo izven delovnega časa in neplačana plačila malice.

Jessica v osemnajstih straneh pojasnjuje, da je Lowe brez njene privolitve večkrat otipaval njeno zadnjico in da je njegova žena hodila naokoli po hiši naga in podajala vulgarne izraze glede njunega spolnega življenja in tega da se v spolnost z njo lahko spusti le poročen moški.

Lowevov odvetnik je zanikal Jessicine trditve in povedal, da niso našli niti ene osebe od prejšnjih zaposlenih delavcev v njuni hiši, ki bi lahko Jessicine trditve potrdili. Trditve je označil za neresnične, medtem ko se Jessicina odvetnica Gloria Allred s tem ne strinja.

“Moja družina je zaradi tega dejanja potrta. Ta ženska je pri nas delala sedem let, z nami potovala in vse je potekalo brez primpomb,” je povedal Lowe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCynthia je premagala raka
Naslednji članekNesramna Paris