Med Robertom Pattinsonom in Kristen Stewart je prava kemija. To smo do sedaj že vsi dognali, toda v 'Jutranji zarji' so eni izmed njunih najboljših odlomkov ravno smešni.

Pred kratkim sta Robsten, ki sta odtisnila roke v pločnik slavnih, opravila intervju, v katerem so ju vprašali, ali bi še kdaj hotela skupaj sodelovati, mogoče v kaki romantični komediji. Po štirih letih Belle in Edwarda bi ju mogoče bilo fino videti še v kakšnih drugih vlogah skupaj. Se strinjaš?

Poglej si, kaj sta rekla o tej temi. »Umrla bi za to, da bi lahko še kdaj igrala z Robom. Seveda bi,« je povedala Kristen.

Tudi Rob, ki je tehnično gledano že poročen s Kristen, je bil za to: »Z veseljem bi. Absolutno bi rad delal z njo še izven 'Somraka'.

Toda ne veselite se prehitro, ničesar še ni v delu, pogovarjamo se samo hipotetično.

Sicer pa je Kristen, ki se ji Robert ne zdi najbolj seksi, pred kratkim gostovala v oddaji 'The Tonight Show With Jay Leno', kjer je spregovorila o tem, kako je soigralca v 'Sneguljčici', Chrisa Hemswortha, udarila v obraz.

»Dobesedno sem mu spodnesla tla pod nogami. To je bil resnično dober udarec. Slišala sem, ko so fantje za kamero vzdihnili: 'Uau!'«

Nadaljevala je: »Čeprav na to nisem ponosna. V bistvu so se mi oči napolnile s solzami. Toda zagotovo bo ta prizor v filmu. Ubogi Chris jo je odnesel s črnim očesom in veliko grbo na nosu.«

Bi ti bilo všeč, če bi Robsten še kdaj zaigrala skupaj? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Lili Žagar: Nadebudni sinček Tilen potrebuje veliko pozornosti
Naslednji članekHot! Irina Shayk: Lepotička za milijon dolarjev!