Rok Piletič, priljubljeni glasbenik, ki je svojo pot začel kot del uspešnega dua BQL, je svojim oboževalcem razkril zelo pomembno novico.

Po dolgotrajnih govoricah in špekulacijah, da se je nedavno razšel z dolgoletno partnerko Niko Zorjan, je zdaj napovedal nekaj novega.

Rok ni dovolil, da bi ga osebni pretresi ustavili na njegovi glasbeni poti. Ponosno je napovedal, da bo ta teden izšla njegova nova pesem z naslovom “Ona zna”. Pesem, ki jo mnogi že nestrpno pričakujejo, naj bi bila prelomna točka v njegovi samostojni karieri.

Rok je povedal: “Življenje je lepo, če si srečen za male stvari. Pa četudi se rad držim te misli, današnja novica ni ravno majhna zame, ampak mi pomeni ogromno❤️ Ta teden prihaja ONA ZNA, videospot in pesem sta dokončana. Kdo je ona? Kaj mislite?”

Rok Piletič s pomembno novico
Rok Piletič s pomembno novico. Vir: Instagram

Medtem ko se Rok pripravlja na izid novega singla, oboževalci z zanimanjem spremljajo njegovo osebno življenje in profesionalni napredek. Njegova odločitev, da se posveti samostojni karieri, in razhod z Niko sta zagotovo velika preobrata, a Rok je že večkrat dokazal, da zna izzive spreobrniti v priložnosti.


Zadnje novičke

Prejšnji članekChalle Salle bo Zlatkotu kmalu vrnil udarec
Naslednji članekSin Ane Pusovnik (Sanjski moški) je prava majhna zvezda