Priljubljeni slovenski medijski obraz, Robert Roškar, je tudi letos navduševal mnoge s svojim javljanjem iz križarjenja.

Znani radijski voditelj in ljubitelj potovanj je svoje doživetje delil z množico sledilcev prek družbenih omrežij, kjer je s svojim duhovitim in sproščenim poročanjem pritegnil na tisoče ljudi.

Roškarjeva sposobnost, da z besedami in slikami ujame in deli čarobnost potovanj, je navdihnila mnoge, ki so se po njegovem zgledu odločili rezervirati lastno pustolovščino na križarki. Vendar pa je letos Robertovo sicer navdušujoče javljanje s križarjenja doživelo nenaden preobrat. Po petih dneh potovanja so njegova sporočila presenetljivo utihnila.

Danes se je Robert po krajšem premoru ponovno oglasil in svoje oboževalce seznanil z razlogom za svoj nenaden umik. Pojasnil je, da se sooča z nekaj težavami z zdravjem, ki so, kot pravi, zoprno vztrajne, a je obenem izrazil odločnost in pozitivno naravnanost, da jih bo premagal. Kljub zdravstvenim tegobam je Robert ostal zvest svoji strasti do deljenja zgodb in dogodivščin, saj je nadaljeval s poročanjem s križarke, čeprav z nekoliko zamude.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnano, za katero državo je Helena Blagne zamenjala Slovenijo
Naslednji članekMatevž Gortnar (Poroka na prvi pogled) je javil veselo novičko! Čestitkam ni videti konca