Pred kratkim pa je dekle izrazilo zanimivo idejo, saj jo zanima, kako bi njihova družinska dinamika delovala v okviru filmske zgodbe. O tem se je 21-letnica razgovorila na premieri svojega novega filma Sorority Row v Los Angelesu, kjer je dejala: »To bi mi bilo zelo všeč. Mislim, da bi bilo zelo zabavno, če bi lahko zaigrali nasprotujoče karakterje in bi videli, kako bi se naš odnos odvijal v tem primeru.«

Sicer je Rumer zaupala, da na kariero svojih staršev gleda kot na vzor za dosego uspeha, ki mu skuša slediti. O svojem prizadevanju je dejala: »Svojo igralsko kariero želim popeljati čim dlje. Zdi se mi, da je ena najboljših stvari v mojem življenju to, da sem že v mladih letih spoznala, kaj si želim postati.« Nadebudna igralka, ki bo odigrala tudi vlogo v seriji 90210, je dejala, da ji starši nudijo veliko opore ter da je to največ, kar bi si kdaj sploh lahko želela.

Simpatična Rumer je našla srečo tudi v ljubezni, saj uživa v razmerju s svojim fantom, Micahom Albertijem. O zvezi s svojim najdražjim, ki mu je baje uspelo omehčati celo njenega, sicer zelo zaščitniškega očeta Brucea, je dejala, da je naravnost fantastična.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSelena Gomez: Naučite se sprejeti zavrnitev
Naslednji članekParis in Doug: Beneška zaljubljenca