Razlog za Russellove seksualne okove gre iskati predvsem v zvezi s pevko Katy Perry, s katero si, trdijo nekateri tabloidi, vsakodnevno izmenjujeta različne vzdevke. “To so izmišljotine in njihove fantazije,” je tabloidno poročanje zanikal igralec.

Na žalost je dezinformacija tudi to, da bomo Brandta gledali v nadaljevanju “Piratov s Karibov”. “Tudi to je neresnica. Čeprav nekoliko spominjam na gusarja, to še ne pomeni, da ga bom tudi igral. To je kljub vsemu Disneyjev film, zato bi bil pod velikim pritiskom, saj bi moral nenehno paziti, da mi slučajno ne uteče kakšna grda beseda. No, v filmu igra tudi takšen zvezdnik kot je Johnny Deep, zato bi se ob njem počutil skrajno negotovo,” je izjavil igralec.

Russell Brandt, ki je znan po številnih ljubezenskih avanturah, je hkrati izrazil svoje razočaranje, ker nima možnosti pokazati svoje spolne veščine. “Škoda, ker ne obstaja javni forum, na katerem bi se lahko spolno sprostili,” je zaključil igralec, ki mu očitno niti seksipilna Katy ne uspe potešiti njegovih spolnih potreb.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO: Saša Lendero vam podarja
Naslednji članekObleci se kot Blake Lively