O svoji zvezi z Abbie: “Z njo sva tesna prijatelja. Če bo tu kdaj kakšna prihodnost, ne bo to, kar je sedaj. To je prijateljstvo in spoznala sva se v resnično težki situaciji.”

O Abbie, ki je bila imenovana kot "druga ženska": “Kot prvo na to vprašanje ne bom odgovoril, a bom povedal, da stvari niso nikoli tako preproste, kot so prikazane v časopisih. Za njo bi bilo nepravično, da bi bila imenovana po imenu, ker ni bilo tako. Menim, da neka druga oseba ne more povzročiti ločitve. V svoji zvezi in zakonu sem imel težave že dolgo nazaj, preden sem spoznal Abbie.”

O tem kaj so ljudje govorili o njegovem življenju: “Razumem nivo zanimanja, ki pride skupaj z javno poroko in s tem, da si poročen z nekom kot je Reese (njegova nekdanja žena Reese Witherspoon), ki jo ima mnogo ljudi rado z dobrim razlogom. Ljudje želijo odgovore. A menim. da vedno ne bi bili zadovoljni z odgovorom.”

O razhodu z Reese: “To je tipično za zvezo, ki ne deluje. Postane bolj komplicirano in manj zanimivo če ni tako, kot je potrebno. Menim, sta za oba z Reese najbolj pomembna najina otroka. Mislim, da sva naredila resnično dobro delo s tem, ko sva stvari uredila mirno in povsem osredotočeno na njiju.”

Poglejte si, kaj je v intervjuju o ločitvi povedala Reese


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna imela avtomobilsko nesrečo
Naslednji članekTony o zvezi z Jessico