Blake Lively in Ryan Reynolds sta včeraj prvič pokazala svoji dve hčerkici, in sicer na ceremoniji filma Deadpool, v katerem igra Ryan, dobil pa je tudi zvezdo na 'Walk of Fame'.

Par, ki močno čuva svojo zasebnost, je doslej skrbno skrival tudi svoja otroka in celo ime njunega drugega otroka, rojenega septembra – vse do zdaj. Prvo hči, James, sta dobila decembra 2014.

"Rad bi se zahvalil svoji ženi Blake, ki sedi tamle in mi pomeni vse. Si najboljše, kar se mi je zgodilo v življenju," je Reynolds povedal med ceremonijo in s tem izkazal spoštovanje in ljubezen do žene, ki je sedela v občinstvu s hčerkico James v naročju.

"Ob tebi je vse boljše. Vse v mojem življenju narediš boljše. Dala si mi dva najbolj neverjetna otroka, kot sem si ju kdajkoli želel."

Tekom popoldneva ob poziranju ob zvezdi Ryana Reynoldsa, pa je mala James očetu prevzela mikrofon in pred vso množico kazala svoje blond kodre. Prisotna je bila tudi njuna novorojena hči. To je imel pri sebi Ryan, ki jo je ves čas dogodka ljubeče poljubljal po glavi.