Lepa igralka je med promocijo svojega novega filma “Flawless” obiskala tudi Davida Lettermana, s katerim sta spregovorila o temah iz zasebnega življenja in tistega pod reflektorji.
Demi, ki zelo uspešno skriva svoja leta, je komentirala tudi svojo nedavno pot v Avstrijo, kjer se je podvrgla bizarnemu lepotnemu tretmaju. Če ste že pomislili, da je botoks in argentinski kirurg Daniel Serrano nekaj najhujšega, kar lahko zvezdniki naredijo za svojo lepoto, ste se zelo ušteli. Nekateri med njimi so namreč oboževalci tretmaja detoksikacije, ki vključuje tudi pijavke.
“Vedno sem strmela k najnovejšim metodam izboljšave zdravja,” je povedala Demi in začela podrobneje opisovati srečanje s krvosesi. “Gre za dresirane medicinske pijavke, ki po ugrizu spustijo encim, zaradi katerega kri kar teče in teče, vi pa se počutite vse boljše,” je razlagala Demi, ki se, kot sama pravi, zdaj počuti ‘zelo detoksificirana’.
Letterman, ki ga skoraj nobena hollywoodska zgodba ne preseneča več, je v svojem prepoznavnem slogu lahko le komentiral: “Si prepričana, da ne gre za menopavzo?”


Zadnje novičke

Prejšnji članekDelavna Demi in Ashton
Naslednji članekGwen Stefani v pričakovanju otroka