Danes delimo zanimivo idejo za zdravo poletno kosilo.

Popečen losos z zelenjavo ali čorbica s kozicami sta odlični izbiri, polni okusov in hranilnih snovi, ki bodo poskrbele, da ostaneš vitka in zdrava.

Poletno kosilo
Vir: Instagram, @bowlsplatesbowls

Losos je bogat vir omega-3 maščobnih kislin, ki so koristne za srce in možgane in pomagajo pri ohranjanju zdrave telesne teže. Poleg tega je losos odličen vir beljakovin, ki te bo dalj časa nasitile in ti dajale energijo. Zelenjava, ki jo lahko popečeš poleg lososa, pa je bogata z vitamini, minerali in vlakninami, ki so ključnega pomena za zdravje prebave in imunskega sistema.

Poletno kosilo
Vir: Instagram, @bowlsplatesbowls

Čorbica s kozicami je dobra izbira za lahko, a hranljivo kosilo. Rakci so bogati z beljakovinami, cinkom in drugimi hranili, ki so pomembni za ohranjanje mišic in splošnega zdravja. Pripravljena čorbica pa bo poskrbela za hidracijo in te osvežila v vročih poletnih dneh.

Poletno kosilo
Vir: Instagram, @bowlsplatesbowls

S takšnim zdravim kosilom boš nahranila svoje telo s potrebnimi hranili in poskrbela za svoje dobro počutje. Uravnotežena prehrana in redna telesna aktivnost sta ključnega pomena za ohranjanje zdrave postave.

Poletno kosilo
Vir: Instagram, @bowlsplatesbowls

Uživaj v okusnih jedeh celo poletje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Tadeja Majerič, partnerka Jana Plestenjaka, izgubila vse?
Naslednji članekAna Tavčar se je pokazala v rumenih kopalkah, ljudje pa ob tem niso mogli ostati tiho